2η Ημέρα – Security Technology Day

2η Ημέρα – Security Technology Day 2018-02-21T21:46:18+00:00

*Το πρόγραμμα είναι υπό διαμόρφωση

Σάββατο 17 Μαρτίου

 

H Ασφάλεια Συναντάει τις Έξυπνες Τεχνολογίες 

09:00 – 09:30 | Προσέλευση – Εγγραφές

 09:30 – 10:00 | Έναρξη – Χαιρετισμοί

10.00 – 12.00 | 1η ενότητα

Η εξέλιξη των συστημάτων ασφάλειας με βάση τις νέες τεχνολογίες 

Οι τομείς των συστημάτων συναγερμού, access control και πυρανίχνευσης και αυτοματισμών διανύουν ίσως την πιο σημαντική εξελεγκτική τους πορεία τα τελευταία χρόνια. Οι παραδοσιακοί κατασκευαστές συνεχώς αναβαθμίζουν  τα προϊόντα τους, ενισχύουν τις ασύρματες λειτουργίες των συστημάτων, υιοθετούν ολοένα και περισσότερο την τεχνολογία του cloud και των applications για smartphones και παράλληλα προσαρμόζονται στην τάση που θέλει την ενοποίηση των συστημάτων σε κοινές πλατφόρμες.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες διαχείρισης και ελέγχου των σημάτων από τους Κεντρικούς Σταθμούς θα βρεθούν στο επίκεντρο της 1ης ενότητας της θεματικής ημερίδας για την Τεχνολογία στο Security Project

12:00 – 12:45  | Διάλειμμα

 12.45 – 15.00 | 2η ενότητα

Η Τεχνολογική Ευφυΐα στα Συστήματα Βίντεο -Επιτήρησης  

Οι εξελίξεις στα Video Analytics και γενικότερα οι έξυπνες λειτουργίες ανάλυσης της εικόνας (VCA – Video Content Analysis), με την ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης και τεχνολογίες όπως το Deep Learning και το IoT αναδεικνύονται σε κυρίαρχες τάσεις στο τομέα της βίντεο επιτήρησης.

Επίσης, τα νέα VMS, τα  πρότυπα αναλογικού βίντεο HD και φυσικά η IP τεχνολογία καθώς και οι δυνατότητες  έγχρωμης επιτήρησης σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού και ενοποίησης των συστημάτων βίντεο επιτήρησης με άλλους τομείς ασφάλειας θα μας απασχολήσουν σε αυτή την ενότητα.

15.00 – 16.00 | 3η ενότητα

Νέες προκλήσεις για τους τεχνικούς εγκαταστάτες και τα έργα ασφάλειας

Η υλοποίηση των έργων συστημάτων ηλεκτρονικής ασφάλειας από τους τεχνικούς, αντιμετωπίζουν σήμερα μια σειρά από σημαντικές προκλήσεις που σχετίζονται με τους κινδύνους και τις απειλές σε σχέση με την κυβερνοασφάλεια, τη  σύγκλιση ψηφιακής ασφάλειας με τη φυσική ασφάλεια, τη συμμόρφωση με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων και την Ιδιωτικότητα, τη διασύνδεση των συστημάτων ασφάλειας με άλλες τεχνολογικές εφαρμογές στα κτίρια, αλλά και τις αυξημένες απαιτήσεις στο τομέα του Safety. Τα θέματα αυτά θα αναλύσουν ειδικοί σε αυτούς τους τομείς κλείνοντας τις εργασίες του συνεδρίου.