Απολογισμός

Οι πάνω από 600 σύνεδροι, οι 32 ομιλητές και οι 27 χορηγοί είναι κάποια σημαντικά ποσοτικά χαρακτηριστικά του Security Project που διοργανώθηκε από το περιοδικό Security Manager στις 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου στο Hub Events στην Αθήνα.

 

Στο 1ο Συνέδριο Security Project που είχε διεξαχθεί το Μάιο του 2012 θεμελιώθηκε η "κορυφαία συνάντηση των ειδικών της ασφάλειας στην Ελλάδα", ενώ στο 2ο Συνέδριο Security Project αναδείχθηκε μια σημαντική ανάγκη της εποχής, που σηματοδοτεί το μέλλον του συγκεκριμένου χώρου: "Η ολιστική προσέγγιση της ασφάλειας".

Στο συνέδριο συμμετείχαν ως σύνεδροι υψηλόβαθμα στελέχη τμημάτων ασφαλείας από πολλές ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε τομέα όπως : Τραπεζικοί και Χρηματοοικονομικοί Οργανισμοί, Βιομηχανίες, Πολυκαταστήματα και Super Markets, Εμπορικές Αλυσίδες, Τουριστικές Επιχειρήσεις, Πρεσβείες, Δημόσιοι Οργανισμοί κ.ά.

Επίσης παρευρέθησαν Ιδιοκτήτες και Στελέχη Ι.Ε.Π.Υ.Α από την Ελλάδα και την Κύπρο και πάρα πολλοί Εγκαταστάτες Συστημάτων Ασφαλείας. Επίσης συμμετείχαν Ανώτατοι Αξιωματικοί Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και φοιτητές και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων των εργαζομένων στην ιδιωτική παροχή υπηρεσιών ασφαλείας.

Το βασικό χαρακτηριστικό στο Security Project 2014 ήταν ο πλουραλισμός της θεματολογίας του, κάνοντας πράξη το κεντρικό σύνθημα και προσεγγίζοντας ολιστικά τα θέματα που σχετίζονται με τη διαχείριση των κινδύνων σήμερα.Έτσι, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες σχετικά με τη διαχείριση των πληροφοριών, την αντιμετώπιση κρίσεων, την αξία της εκπαίδευσης, την ασφάλεια εγκαταστάσεων, την ψυχολογική επίδραση, τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και φυσικά μια σειρά από παρουσιάσεις σχετικές με την τεχνολογία των συστημάτων ασφαλείας.

 

Κατά τη διάρκεια των δυο ημερών της διοργάνωσης του Security Project, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αντίστοιχα τις 2 μεγάλες θεματικές ενότητες του Συνέδριου, Security Managers Forum και Security Technology Day καθώς και να επισκεφτούν τα περίπτερα των Χορηγών Εταιριών.

Για να διαβάσετε το πλήρες ρεπορτάζ του συνεδρίου κατεβάστε εδώ το pdf από την έντυπη έκδοση του Security Manager του τεύχους 49.

Μεγάλος Χορηγός
Χορηγοί
Υποστηρικτές
Χορηγοί Επικοινωνίας